Strijd der Elementen – Teambuilding

Wilt u met uw bedrijf een unieke activiteit beleven waaraan iedereen deel kan nemen? Naast een leuke dag is het ook nog eens nuttig voor de persoonlijke ontwikkeling van uw personeel en uw bedrijf.

Tijdsplanning
Dit programma duurt in totaal 4 uur inclusief een korte pauze. U bepaalt zelf de starttijd van dit programma.

Strijd der elementen
Een goed team bestaat uit verschillende mensen met verschillende persoonskenmerken en kwaliteiten. Er zijn dromers, durvers, doeners en denkers. Wat voor type bent u zelf en wat is uw bijdrage aan het goed functioneren van uw team?

De groep wordt verdeeld in teams. Deze teams gaan om de beurt dobbelen en kunnen op deze manier hun eigen koers op het grote spelbord bepalen. Hierbij komen ze steeds terecht op een denk-, droom-, durf- of doe-opdracht, die ze als team gaan uitvoeren. Bij de opdrachten kunnen ze naast punten ook materialen verdienen voor het finalespel.

Finalespel
Bij het finalespel dient er een vuur gemaakt te worden waarmee water in de fluitketel gekookt wordt. Zodra de fluitketel 20 seconden onafgebroken fluit, is de winnaar bepaald! Zij ontdekken wat het vijfde, voor het team onontbeerlijke, element is.

Strijd der elementen break
Idem als de Strijd der Elementen, maar dan zijn er minder opdrachten. Dit programma duurt in totaal 2 uur.

Algemene informatie
Duur: 2 of 4 uur
Minimum aantal deelnemers: 20 personen
Prijs: € 43,05 – € 57,22 per persoon
Transportkosten: € 261,60 – € 327

* Prijzen zijn exclusief culinaire arrangementen en consumpties.