Herberg De Drie Linden


Herberg De Drie Linden bestaat 100 jaar!

Hiep, hiep, hoera! Herberg De Drie Linden bestaat 100 jaar!

Een jubileum die we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij mogen laten gaan. Helaas geen gezamenlijk proostmoment…maar hopelijk mogen we jullie snel weer ontvangen op ons terras.

Op 1 mei is de exacte jubileum dag, maar we nemen jullie vast even mee terug in de tijd.

Waar het allemaal begon…

Jan van der Meijden en zijn vrouw Mien én hun negen kinderen kochten in 1921 de boerderij met de drie lindebomen in Giersbergen. Daarvoor woonde familie van der Meijden op de boerderij ertegenover. Jan ging ook hier verder met zijn boerenbedrijf en Mien begon er de Herberg met café. Ze had namelijk een vergunning gekregen om een café te runnen. Ze mocht echter geen sterke drank verkopen. Dat vond het gemeentebestuur niet verantwoord in dat buitengebied. Desondanks had Mien altijd wel een fles oude Jenever in huis om voor haar vaste gasten een borreltje te kunnen schenken.

Jubileumboek

En dit is maar een klein deel uit het mooie verhaal van Herberg De Drie Linden. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het jubileumboek van het 100-jarig bestaan. Een boek vol met persoonlijke verhalen door de jaren heen. Zet 22 april vast in je agenda, want dan vindt de boekpresentatie plaats!

 


Nieuws


Inschrijven nieuwsbrief
Partycentrum Wijnand van Delft Private: Grote BBQ Wijnand’s catering