King of the Snowcup!

Welk team scoort het hoogste bij de opdrachten, mag de sneeuwpop aankleden en wordt ‘King of the Snowcup’? Een gezellig en winters personeelsuitje dat zowel binnen als buiten plaats kan vinden.
De volgende onderdelen komen voorbij:

Bierpul curling
Hoe getraind ben jij in het schuiven van bierpullen? Vegen jouw teamgenoten de curlingbaan glad genoeg en weet jij de curlingringen te bereiken? Word jij de ‘koning der bierpulschuivers’?

Jungle speed 
Één voor één draaien de spelers hun kaartje om… Heb jij dezelfde muts als je buurman? Of hebben twee spelers dezelfde oliebol? Let goed op… instinkers inbegrepen! Wees er snel bij en verzamel zo veel mogelijk winterse kledingstukken. Alleen voor de snelste spelers!

Winterpeen hakken
Beschik jij over een snel reactievermogen? Een teamgenoot laat de winterpeen door de buis glijden… De winterpeen verschijnt… en HAK!! Ben jij snel genoeg? Sla jij op het juiste moment en hak je de winterpeen in tweeën? Hilarisch!

Tiroler nagelen
Ken jij het Tiroler nagelen? Een veel beoefende ‘sport’ in de Oostenrijkse après-ski gelegenheden. Wie slaat de spijker met zo min mogelijk slagen in het blok? Maar let op… er wordt geslagen met de smalle punt van de hamer. Vind jij de juiste slag?

Algemene informatie
Vanaf 60 deelnemers
Duur: 2 uur

Minimum aantal deelnemers: 60 personen
Teamgrootte: 8 á 10 personen