Kaaskoppenquiz
Onze ludieke kaaskoppenquiz waarbij Oerhollandse gezelligheid en muzikaliteit centraal staan. De kaaskoppenquiz is leuk voor jong en oud.

De quiz bevat de volgende onderdelen.

Raad een lied
Er klinkt een aantal intro’s van muzieknummers. Weet jij de titel van het lied? Wie zingt het ook alweer? Raad de titel en artiest en scoor punten. Meezingen is toegestaan!..

Woordenboekspel
In het woordenboekspel draait het om moeilijke woorden en het misleiden van de andere teams met betrekking tot de betekening van deze woorden. Elk team krijgt een woord met enkele betekenissen om voor te dragen aan de andere teams. Lukt het jou met met je team de andere teams in verwarring te brengen?

Raad het TV-programma
Er klinkt een aantal intro’s van bekende TV-tunes. Weet jij van welk televisieprogramma deze tune is? Raad het TV-programma en scoor punten!

Waar of niet waar?
Ieder teamkrijg enkele Hollandse stellingen voorgelegd. Is de stelling waar of niet waar? Welk team heeft de meeste Hollandse kennis en laat zich niet strikken door de quizmaster?

Rad van Avontuur
Draai aan het rad en jouw opdracht voor ‘ik wil graag zien’ komt tevoorschijn.
Zitten jullie op één golflengte en begrijp je meteen waar je teamgenoot het over heeft?

Fijne verjaardag!
In het verjaardagsspel staat het verjaardagscadeau centraal. De klok start en de spanning stijgt. De spelers krijgen Hollandse vragen voorgelegd en proberen hun zenuwen te onderdrukken. Bij een goed antwoord mag men het verjaardagscadeau doorgeven. Wie houdt het hoofd koel en geeft het cadeau snel door? Wie heeft als de klok stopt het cadeau in handen en verliest, helaas?

Algemene informatie
Duur: 1,5 uur

Minimum aantal deelnemers: 60 personen
Teamgrootte: 6 á 8 personen