Herberg De Drie Linden

De Brabantse Kapschuur

De Brabantse Kapschuur werd elk najaar opgebouwd uit hout om gedurende de wintermaanden te dienen als ‘biergarten’ met kleinschalige openbare oktoberfesten en besloten partijen. In september 2014 besloten wij De Brabantse Kapschuur definitief te plaatsen. Met rauwe materialen als hout, beton en koper past de uitstraling goed bij de omgeving en door de overkapte veranda en het besloten terras is deze locatie ideaal voor partijen tot aan 60 personen. Deze locatie kan geboekt worden tot 22.00 uur in de avond en beschikt niet over een eigen toilet groep. Gasten maken gebruik van de buitentoiletten of, op basis van beschikbaarheid, van de toiletten in het zaaltje van Herberg De Drie Linden.

Bij Herberg De Drie Linden hechten wij grote waarden aan onze ligging naast natuurpark De Loonse- en Drunense Duinen en onze relatie met onze buren in het gehucht Giersbergen. Daarom is het niet mogelijk een DJ of band op deze locatie te boeken. Rustige achtergrondmuziek of een akoestische band behoren wel tot de mogelijkheden.

Capaciteit

Kapschuur (feest): 20-60 gasten
Kapschuur + veranda (feest): tot 100 gasten

Zaalhuur

Bij een minimale reserveringswaarde boven een bedrag van € 1250,- voor reserveringen op maandag tot en met zaterdag rekenen wij geen zaalhuur.

Op zondag nemen wij geen reserveringen aan onder een reserveringswaarde van € 1250,-.


Nieuws


Inschrijven nieuwsbrief
Partycentrum Wijnand van Delft Private: Grote BBQ Wijnand’s catering