Herberg De Drie Linden

Reserveren

Ons terras is 7 dagen per week geopend (van 10:00 tot 20:00u en op zondag van 09:00 tot 20:00u). Dan serveren wij u een heerlijke lunch, diner of borrel! Of gewoon voor een kop koffie of verse thee met een lekker stukje gebak.

Wij volgen de maatregelen op die vanuit de overheid worden geadviseerd. De gezondheid van onze gasten en medewerkers is natuurlijk het allerbelangrijkste.

Richtlijnen
– Op ons sfeervol terras kunt u helaas niet reserveren. Ben er op tijd bij om een mooi plekje uit te zoeken!
– Maximaal 2 personen aan 1 tafel. (Uitgezonderd een gezin bestaande uit 1 huishouden, max. 4 personen).
– Gasten kunnen gebruik maken van het buitentoilet.
– De speeltuin is alleen geopend voor terrasgasten.

Openingstijden Korte Stop
Ook onze cafetaria blijft geopend om een heerlijke versnapering te halen voor onderweg.

Ma t/m zat: 10:00 – 20:00 uur
Zondag: 09:00 – 20:00 uur

Feesten
Herberg De Drie Linden is tevens een fantastische locatie voor een vergadering, personeelsuitje of familiefeest. Dicht bij de Loonse- en Drunense Duinen, met een gratis toegankelijke speeltuin, een terras op het zuid westen, leuke groepsarrangementen en een uitgebreide dranken en spijzen kaart is er voor ieder wat wils. Wanneer u een ruimte exclusief wilt huren dan berekenen wij een zaalhuur van € 150,00. Wanneer u aan een minimaal € 1250 besteed, dan komt de zaalhuur automatisch te vervallen. Op feestdagen verhuren wij de ruimtes niet exclusief. Tevens zijn wij gehecht aan goede contacten met onze medebewoners in het gezellige Giersbergen en waken wij voor geluidsoverlast. Daarom is het niet mogelijk een DJ of volledige band in te zetten op deze locatie. Akoestische live muziek of muziek naar keuze van onze muziekcomputer behoren wel tot de opties. Voor De Brabantse Kapschuur geldt een eindtijd van 22.00 uur, in het zaaltje kunt u uw feest tot 01.00 uur plannen.

Graag nodigen wij u uit voor een kopje koffie of thee om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. U kunt contact opnemen met het hoofdkantoor, locatie Partycentrum Wijnand van Delft, telefoonnummer 0416-373434.

Wij hopen u snel te mogen begroeten bij Herberg De Drie Linden.

Wijnand en Caroline van Delft


Nieuws


Inschrijven nieuwsbrief
Partycentrum Wijnand van Delft Private: Grote BBQ Wijnand’s catering