Herberg De Drie Linden

Reserveren

Tafelreserveringen
Van maandag tot zaterdag maken wij graag een tafelreservering voor koffie met gebak, een borrel, lunch of diner. Uw tafel wordt 15 minuten voor aanvang tot 15 minuten na de doorgegeven reserveringstijd voor u vrijgehouden. Wij kunnen uitsluitend

Op zondag- en feestdagen nemen we geen tafelreserveringen aan.

Wanneer u een tafelreservering plaatst, heeft u de ruimte niet exclusief geboekt en kunnen andere gasten ook gebruik maken van de locatie. U kunt bij uw reservering doorgeven waar u graag wilt zitten in de Kapschuur of in het zaaltje bij Herberg De Drie Linden. Echter kunnen wij dit niet garanderen in verband met besloten partijen en/of het weer.

Feesten
Herberg De Drie Linden is tevens een fantastische locatie voor een vergadering, personeelsuitje of familiefeest. Dicht bij de Loonse- en Drunense Duinen, met een gratis toegankelijke speeltuin, een terras op het zuid westen, leuke groepsarrangementen en een uitgebreide dranken en spijzen kaart is er voor ieder wat wils. Wanneer u een ruimte exclusief wilt huren dan berekenen wij een zaalhuur van € 150,00. Wanneer u aan een minimaal € 1250 besteed, dan komt de zaalhuur automatisch te vervallen. Op feestdagen verhuren wij de ruimtes niet exclusief. Tevens zijn wij gehecht aan goede contacten met onze medebewoners in het gezellige Giersbergen en waken wij voor geluidsoverlast. Daarom is het niet mogelijk een DJ of volledige band in te zetten op deze locatie. Akoestische live muziek of muziek naar keuze van onze muziekcomputer behoren wel tot de opties. Voor De Brabantse Kapschuur geldt een eindtijd van 22.00 uur, in het zaaltje kunt u uw feest tot 01.00 uur plannen.

Graag nodigen wij u uit voor een kopje koffie of thee om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. U kunt contact opnemen met het hoofdkantoor, locatie Partycentrum Wijnand van Delft, telefoonnummer 0416-373434.

Wij hopen u snel te mogen begroeten bij Herberg De Drie Linden.

Wijnand en Caroline van Delft


Nieuws


Inschrijven nieuwsbrief
Partycentrum Wijnand van Delft Herberg De Drie Linden Private: Grote BBQ Wijnand’s catering