Herberg De Drie Linden

Herberg De Drie Linden

Webshop
In verband met het Coronavirus hebben wij voor onze 3 locaties (Partycentrum Wijnand van DelftHet Lokaal Drunen en Herberg De Drie Linden) een gezamenlijke webshop opgezet. Wij bezorgen donderdag t/m zondag en op feestdagen heerlijke en verse ontbijt- en luncharrangementen, compleet verzorgd barbecuepakketten, aspergepakketten, rijk gevulde borrelplanken én de lekkerste bier- en wijnpakketten! Wacht niet langer en bestel jouw favoriete producten snel en makkelijk via onze webshop!

——————————————————————————————————————————————————————————–

Gelegen aan de bosrand van natuurpark De Loonse- en Drunense Duinen, met speeltuin en groot terras gelegen op het westen is dit de ideale uitvalsbasis voor een activiteit in de natuur gecombineerd met een heerlijke barbecue. Niet voor niets zegt men: Buitenlucht maakt hongerig!

Bij Herberg De Drie Linden hechten wij grote waarden aan onze ligging naast natuurpark De Loonse- en Drunense Duinen en onze relatie met onze buren in het gehucht Giersbergen. Daarom is het niet mogelijk een DJ of band op deze locatie te boeken. Rustige achtergrondmuziek of een akoestische band behoren wel tot de mogelijkheden.


Nieuws


Inschrijven nieuwsbrief
Partycentrum Wijnand van Delft Herberg De Drie Linden Grote BBQ Wijnand’s catering