Game on!

Tijd voor een ontspannen middag of avond? Kies twee ludieke en hilarische spelmomenten uit de onderstaande mogelijkheden en Stel je eigen uitje samen met twee van onderstaande activiteiten.

Kaaskoppenquiz
De quizmaster stelt de zang- en danstalenten van de teams op de proef. Zing mee met de nummers en raad titel en artiest. Welk team heeft de meeste muziekkennis of algemene Hollandse kennis in huis?

Teamgames fun
Probeer de reuze jenga toren te verhogen door blokken eruit te halen en bovenop te stapelen, een kwestie van tijd en evenwicht. Speel pictionary met het reuze potlood, waarbij een simpele tekening best wat samenwerking vereist. En sla jij de spijker raak? Bij het spijkerslaan komen kennis en behendigheid samen in één spel.

Teamgames samenwerking
Kruis elkaar op de balk, til je teamgenoten door het spinnenweb en verplaats je team zo snel mogelijk over de muur. Samenwerking ten top!

Jongens tegen de meisjes
Hilariteit gegarandeerd! Antwoorden vormen met de letterpakken. Raad wie je bent en scoor punten of biedt hoger dan de concurrent en win de quiz. Gezellige spelrondes die je avond compleet maken.

Algemene informatie
Vanaf 60 deelnemers
Duur: 2,5 uur

Minimum aantal deelnemers: 60 personen
Teamgrootte: 6 á 8 personen