Herberg De Drie Linden


25 Juni 2017 | Giersbergen Grootsch Genieten

25 Juni vindt de tweede editie van Giersbergen Grootsch Genieten plaats. Een festival waarbij bezoekers kunnen binnenkijken bij een aantal regionale bedrijven, mooie producten kopen op de streek- en kindermarkt, verschillende sporten uitproberen welke in de omgeving worden beoefend, het foodfestival bezoeken en genieten van live muziek. Daarnaast is er voor de kinderen een nostalgische draaimolen en bungee-trampoline.

Streekmarkt
Op de streekmarkt treft u een keur aan lokale en authentieke mooie bedrijven aan waar u kunt kijken, proeven, ruiken, luisteren en uiteraard ook kopen. Onderstaande zijn onze partners tot nu toe:
Kaas en wijn Drunen –  HoutdirectZuster Evie Vlijmen Huyskweker GamerenHoveniersbedrijf De Langstraat – LandelijkgoedGedrags- en voedingsadviescentrum Dio – Bijzonder BuitenMuskens Palingkwekerij – Van Heesbeen Magneet Sieraden – De Huisdiersuper – Kools dranken – Jesners woonaccesoires La VittoriaDe MaaihoeveFormitablesHebbeh – Fitt-outdoor.

Open dag
Tijdens deze dag opent een bijzonder bedrijf haar deuren voor een unieke blik achter de schermen.
De Maaihoeve is een van de oudste kloosterboerderijen van Nederland en heeft sinds jaren de status van Rijksmonument. In de prachtig gerenoveerde boerderij is goed te zien hoe het leven van vroeger eruit zag.

Nostalgische kinderactiviteit
Op deze dag kunnen kinderen zich vermaken bij een uitstekend gerenoveerde ‘ouderwetse’ draaimolen, en de bungeetrampoline’s verzorgd door de bungee-trampoline.nl. Al voor € 7,50 per kind kan er een passe partout gekocht worden en kunnen kinderen onbeperkt heel de dag spelen.  Tijdens deze middag kun je ook mooi gesminkt worden zoals je zelf wil.

Foodfestival
Bij Herberg de Drie Linden heerst een zomers festival sfeertje met akoestische live muziek en verschillende kraampjes met bijvoorbeeld flammkuchen, De Grote BBQ met broodjes hamburger, pulled pork of kippedijen, speciaalbiertjes.

Kortom een dag voor jong & oud in het mooie Giersbergen.

Algemene informatie
Openingstijden:
Markt & activiteiten: 11.00 uur – 17.00 uur
Foodfestival: 10.00 uur – sluit
Toegang: gratis
Adres: Giersbergen 8 in Giersbergen – Gemeente Heusden

Graag vragen wij u om zoveel mogelijk met de fiets te komen i.v.m. beperkte parkeergelegenheid.

Meer informatie vindt u op onze Facebook pagina.


Nieuws


Inschrijven nieuwsbrief
Partycentrum Wijnand van Delft Grote BBQ Wijnand’s catering De Pannenkoekenboerderij